زبان برنامهنویسی پایتون چیست؟
پایتون در سالهای اخیر به عنوان یکی از پرطرفدارترین زبانهای برنامهنویسی در دنیا شناخته شده است. این، در همهچیز از یادگیری ماشین گرفته تا ساخت وبسایت و تست نرمافزار استفاده میشود. زبان برنامهتویسی پایتون، میتواند توسط توسعهدهندگان و غیره، به طور یکسان استفاده شود. در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با زبان برنامهنویسی پایتون آشنا شوید.
پایتون، همه چیز را از الگوریتم پیشنهاد نتفلیکس تا نرمافزار کنترل ماشینهای خودران، ایجاد کرده است. پایتون یک زبان همهمنظوره است؛ به این معنی که برای استفاده در بسیاری از برنامهها، ازجمله علم داده، نرمافزار و توسعهی وب، اتوماسیون و به طور کلی انجام کارها طراحی شده است. اگر میخواهید آن را یاد بگیرید، کافی است که به آموزشگاه کامپیوترونیک ما مراجعه کنید. ما در کلاسهای آموزش برنامهنویسی خود، از بهروزترین فناوریهای آموزشی استفاده میکنیم و بهترین و حرفهایترین مدرسان، همچون مبین موسوی را داریم.
زبان برنامهنویسی پایتون چیست؟
پایتون، یک زبان برنامهنویسی کامپیوتری است که اغلب برای ساخت وبسایت ها و نرمافزارها، خودکار کردن وظایف و انجام تجزیهوتحلیل دادهها استفاده میشود. پایتون یک زبان چند منظوره است؛ به این معنی که میشود از آن برای ساخت انواع برنامههای متنوع استفاده کرد و مختص هیچ مورد خاصی نیست.
این انعطافپذیری در کنار کارکرد آسان برای مبتدیان، آن را به یکی از پرکاربردترین زبانهای برنامهنویسی امروز، تبدیل کرده است. طبق یک مطالعه توسط Statista، پایتون سومین زبان برنامهنویسی پرکاربرد در میان توسعهدهندگان در سراسر جهان است.
چرا پایتون اینقدر معروف است؟
حال بیایید در مورد مزایای اصلی استفاده از پایتون که آن را به یک زبان برنامهنویسی قدرتمند و رایج تبدیل میکند، بحث کنیم:
- پایتون یک نحو بصری دارد که شبیه یک زبان انگلیسی طبیعی است و از این رو یادگیری آن آسان است، به خصوص برای افرادی که تازه وارد دنیای برنامهنویسی میشوند.
- به دلیل نحو انسان دوستش، نوشتن، خواندن و رفع اشکال آن آسان است.
- پایتون یک کتابخانهی استاندارد بزرگ و انتخابهای متنوعی از کتابخانهها و ماژولهای اضافی مستند و جامع را فراهم میکند.
- هم برای افراد و هم برای مشاغل، رایگان است.
- به لطف جامعهی بزرگ پشتیبانیکنندهی آن، پایتون به طور مداوم در حال توسعه، بهتر شدن و گسترش است.
- میتوان آن را در هر پروژهای ترکیب کرد و برای حل مشکلات پیشرفته استفاده کرد.
- به عنوان یک زبان همه منظوره، کاربردهای مختلفی در بسیاری از زمینهها دارد.
زبان برنامهنویسی پایتون چیست؟ برای چه مواردی به کار میرود؟
- پایتون برای تجزیهوتحلیل دادهها
دادهها به یک سرمایهی واقعاً گرانبها در هر صنعت مدرن، تبدیل شدهاند و بیشتر شرکتها، علاقهمند به جمعآوری، دستکاری و تجزیهوتحلیل دادهها برای بهدست آوردن بینش تجاری معنیدار از آن هستند. اینجا است که پایتون از هر رقابتی جلوتر میرود. زبان برنامهنویسی پایتون، بسیار ارزشمند است؛ زیرا جدا از کتابخانهی استاندارد جامع آن، مجموعهای بزرگ از ماژولهای اضافی را ارائه میدهد که به طور خاص برای کارهای تحلیلی، طراحی شدهاند.
معروفترین کتابخانههای پایتون برای انجام تجزیهوتحلیل دادهها، pandas و NumPy هستند. این ابزارها به شما این امکان را میدهند تا تقریباً همهی کارها را مانند تمیزکاری و گردآوری، جستوجو در آمار یا تجسم ترندهای پنهان، با دادههای خود انجام دهید. به غیر از این 2 کتابخانه، میتوانید از تعداد زیادی کتابخانهی دیگر برای کارهای مختلف مرتبط با دادهها، مانند تجسم دادهها، وب اسکرپینگ یا آزمایش فرضیه استفاده کنید.
- پایتون برای تجسم دادهها
تجسم دادهها، بخشی مستقل از تجزیهوتحلیل دادهها است که به ما کمک میکند اطلاعات را خام یا تمیز و تبدیلشده، به شکلی متقاعدکنندهتر و روشنتر نشان دهیم. در اینجا پایتون دوباره وارد بازی میشود و ابزارهای بسیاری را برای تجسم دادهها ارائه میدهد. محبوبترین آنها matplotlib و بر اساس آن، seaborn هستند. با استفاده از آنها، میتوانیم به معنای واقعی کلمه، انواع تجسمها را از موارد ساده (نقشههای خطی، نمودار میلهای، هیستوگرام) تا موارد پیشرفتهتر (نقشههای متحرک، خطوط ساده، نقشههای خوشهای، طرحهای شادی و غیره) ایجاد کنیم.
اگر میخواهید در مورد نحوهی استفاده از این دو کتابخانهی پایتون بیشتر بدانید، میتوانید در دورههای آموزش برنامهنویسی پایتون در آموزشگاه کامپیوترونیک ما که با حضور درخشان مدرس مبین موسوی ارائه میشوند، شرکت کنید.
- پایتون برای یادگیری ماشین
یادگیری ماشین (ML) هستهی اصلی اکثر کارهای علم داده است. این، نشاندهندهی زمینهای از هوش مصنوعی است که با استفاده از الگوریتمها برای فعال کردن ماشینها برای یادگیری الگوها از دادههای تاریخی برای پیشبینی دادههای ناشناخته، ارتباط دارد. با استفاده از تکنیکهای ML، میتوانیم مدلهایی درست کنیم که میتوانند نرخ کاهش مشتریهای یک شرکت را بهدقت پیشبینی کنند، خطر ابتلا به یک بیماری خاص را تخمین بزنند، موقعیت مطلوب وسایل نقلیه، مثل تاکسی را شناسایی کنند و غیره.
با پایتون، میتوانیم یک مدل ML با استفاده از 3 خط کد بسازیم. اگرچه در پشت آن چند خط کد، فرآیندها و محاسبات پیچیدهای وجود دارد، کتابخانههای MLپایتون بیشتر کار را انجام میدهند که به طور قابلتوجهی کار کاربر را راحت میکند. رایجترین کتابخانهها scikit-learn، Keras، TensorFlow و PyTorch هستند.
- پایتون برای توسعهی نرمافزار
افزون بر کاربرد چند جانبهی آن در زمینههای علم داده، پایتون در هر مرحله از توسعهی نرمافزار، ازجمله کنترل ساخت، کامپایل مداوم خودکار، نمونهسازی، ردیابی باگ، تست و نگهداری نرمافزار استفاده میشود. انعطافپذیری و در عین حال قدرت این زبان برنامهنویسی، امکان استفاده از آن را برای ساخت برنامههای چند پروتکلی نسبتاً ساده و بسیار پیشرفته یا آنهاییکه محاسبات عددی پیچیده دارند، میدهد.
با پایتون میتوانیم برنامههای صوتی یا تصویری را بر اساس تکنیکهای AI یا API، ML، رابط کاربری گرافیکی یا هر نوع نرمافزار دیگری بسازیم. توصیه میکنیم که برای یادگیری هرچه بیشتر زبان برنامهنویسی پایتون، به آموزشگاه کامپیوترونیک ما بیایید. ما در دورههای پیشرفتهی آموزش برنامهنویسی پایتون خود، برای شما کلاسهای متنوع و پیشرفتهای گذاشتهایم که توسط مدرسان قوی مثل مبین موسوی، آموزش داده میشوند.
- پایتون برای توسعهی وب
زبان برنامهنویسی پایتون چیست؟ (جمع بندی)
در حالیکه برای ساختن فرانتاند یک وبسایت (بخشی از وبسایت که در دسترس کاربران آن است)، بیشتر از زبانهایی، مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت استفاده میشود، برای بکاند آن (بخش نامرئی وبسایت) اغلب از پایتون استفاده میشود. برای این اهداف، پایتون برای برخی از چهارچوبهای رایج (مانند جنگو یا فلاسک) با ماژولهای داخلی تخصصی استفاده میشود که امکان به اشتراک گذاشتن دادهها با سرورها، پردازش اطلاعات، دسترسی به پایگاههای داده، مسیریابی URL، مدیریت محتوا و حفظ امنیت وبسایت را فراهم میکند.
آموزش برنامه نویسی پایتون در آموزشگاه کامپیوترونیک
شما میتوانید، پایتون را از منابع گوناگونی یاد بگیرید، یکی از این منابع معتبر آموزشگاه کامپیوترونیک می باشد، برای آموزش برنامه نویسی پایتون با تدریس مبین موسوی کلیک کنید، این دوره رایگان می باشد. همچنین از اینجا میتوانید دوره پایتون پیشرفته با تدریس سید مبین موسوی را ببینید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
یادگیری الکترونیک
آموزش جاوا اسکریپت
طراحی سایت چیست؟
میکروکنترلر چیست ؟
رباتیک چیست؟
آردوینو چیست؟
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
I like this site very much, Its a real nice berth to
read and receive information.Blog monry